Over Persian Caviar

Hossein Akef - Persian Caviar: Exclusieve kaviaar importeur in Europa

Hossein Akef, geboren in Teheran, koesterde als kleine jongen de droom om ooit met kaviaar te werken. Nu is hij de drijvende kracht achter Persian Caviar, een gerenommeerd importeur van kaviaar.

In 2004 maakte Hossein’s droom plaats voor realiteit met de oprichting van het familiebedrijf Persian Caviar, dé exclusieve kaviaar importeur in Europa. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een van ‘s werelds weinige erkende kaviaar specialisten.

Persian Caviar, levert kaviaar over de hele wereld, met een speciale focus op Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Italië, Frankrijk, Spanje en Zweden.

Caviar by Akef belichaamt kwaliteit en wordt geprezen vanwege de versheid, smaak, geur en textuur van de kaviaar. Onze producten zijn gewaardeerd, zowel nationaal als internationaal, door (zee)vishandels, hotels, restaurateurs, cateraars en traiteurs.

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van Caviar by Akef en laat u betoveren door de heerlijke smaak en unieke ervaring die onze kaviaar te bieden heeft. Bestel vandaag nog en geniet van de luxe van echte kaviaar, rechtstreeks bij u thuis bezorgd.

Ontdek Persian Caviar: Een Reis van Authenticiteit naar Luxe

Stap binnen in de mysterieuze wereld van het ‘Voedsel der goden’ met Persian Caviar. Wij delen graag de geheimen van deze exclusieve lekkernij met u.

Onze gepassioneerde aanpak gecombineerd met natuurlijke behandelingen, maakt deze unieke ervaring voor iedereen bereikbaar. Bij Persian Caviar staat zorgvuldigheid centraal, van binnenkomst tot het moment van genieten.

Persian Caviar voldoet aan de strengste normen, erkend door de EG-wetgeving, CITES gecertificeerd en werkt volgens de HACCP-normen. Wij als kaviaar importeur en producent waarborgen de puurheid en kwaliteit van ons gehele assortiment.

Caviar by Akef staat bekend om zijn ongeëvenaarde textuur, geur, smaak en structuur. Deze unieke eigenschappen maakt dat onze producten dé geliefde keuze is in binnen- en buitenland. Vooral gewaardeerd door (Michelinster) restaurants, cateraars, hotels, retailers en groothandels.

Laat u betoveren door de perfectie van Caviar by Akef. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de luxe van echte kaviaar, rechtstreeks bij u thuis bezorgd.

Elegantie Behouden: Toegewijd aan de Bescherming van de Bedreigde Steur

De steur, de bron van echte kaviaar, wordt steeds zeldzamer, waardoor deze exclusieve lekkernij nog kostbaarder wordt. Helaas staat de steur tegenwoordig op de lijst van bedreigde diersoorten. Factoren zoals vervuiling, smokkel en illegale vangsten dragen bij aan deze zorgwekkende ontwikkeling.

Internationaal speelt CITES een cruciale rol bij het controleren van de handel in bedreigde diersoorten, waaronder de steur. CITES heeft strikte regels en afspraken opgesteld met betrokken landen met betrekking tot de vangst en controle. De legale import en export van kaviaar worden gereguleerd door CITES en het is vanzelfsprekend dat Persian Caviar voldoet aan dit CITES-keurmerk.

Ontdek bij Persian Caviar niet alleen de pure smaak en zeldzaamheid van echte kaviaar, maar ook onze inzet voor duurzame handel en behoud van bedreigde diersoorten. Bestel vandaag nog en draag bij aan een verantwoorde en genietbare ervaring.

Beeld van een steur, de zeldzame bron van echte kaviaar. Bewustwording van bedreiging en duurzame aanpak bij Persian Caviar

Ervaar Persian Caviar: Het Toppunt van Versheid en Excellentie

Namens Persian Caviar hopen wij u meer inzicht te hebben verschaft in de betoverende wereld van kaviaar. Laat onze heerlijke delicatessen u verleiden!

Service en kwaliteit zijn onze hoogste prioriteit. Persian Caviar is dé exclusieve importeur van kaviaar in Europa, erkend door zowel de E.G. als CITES, en handelt volgens strikte wettelijke HACCP-normen.

Onze delicatesse importeren wij rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor Persian Caviar als kaviaar importeur de hoogst mogelijke kwaliteit en versheid kan garanderen. Onze producten bezorgen wij op een zorgvuldige wijze, zodat we er zeker van zijn dat zij u in perfecte staat bereiken. Zo kunt u genieten van de ongeëvenaarde kwaliteit waar u op rekent.

Uiteraard heten wij u van harte welkom om Persian Caviar persoonlijk te bezoeken aan de Gevers Deynootweg 57e te Scheveningen! Als u liever online winkelt, nodigen wij u uit een kijkje te nemen in onze webshop. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren, daarom is onze website zorgvuldig samengesteld. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Veel winkelplezier gewenst!