Veel gestelde vragen

Binnen Nederland kan het 1-2 werkdagen duren voordat je bestelling aankomt, buiten Nederland 2-4 werkdagen. Bij Persian Caviar zijn we trots op onze kwaliteit, niet alleen in onze producten, maar ook in elk aspect van ons bedrijf, inclusief levering, dus we doen ons best om het zo snel mogelijk bij u te krijgen! Persian Caviar maakt altijd gebruik van koude verzending, zodat al uw geliefde producten op de juiste temperatuur aankomen.

Wij van Persian Caviar vinden het ontzettend belangrijk dat onze producten op de juiste wijze worden geleverd. Onze kaviaar wordt in een uiterst hygiënische omgeving verpakt en gekoeld verzonden in ons eigen gepersonaliseerde koeltas met daarin koelelementen. Daarnaast wordt dit alles verzonden in een daarvoor speciaal ontwikkeld verzendpakket dat het gehele pakket op temperatuur houdt gedurende de zending. Wij zetten de levering in gang in 1 à 2 werkdagen na orderbevestiging. U zult het pakket binnen 1 tot 3 werkdagen ontvangen na verzending. Wij leveren met de garantieverzending van DPD, door middel van een Track and Trace code blijft u op de hoogte van de zending.

Kaviaar moet koud worden geserveerd. Kaviaar kan rechtstreeks uit het blik worden geserveerd, of bovenop een traditionele blini met crème fraiche. Kaviaar wordt ook vaak gebruikt als garnering op andere gerechten. Ongeacht hoe het wordt gepresenteerd, kaviaar moet voorzichtig worden behandeld, dit kan met behulp van parelmoerlepels (ook te koop bij Persian Caviar), aangezien dit neutrale materiaal de smaak van de kaviaar niet nadelig beïnvloedt.

Wanneer u online bestelt bij Persian Caviar, wordt uw kaviaar verzegeld en het is al voorbereid voor u om van te genieten – serveer het gewoon onmiddellijk met een van onze andere producten (blini, king krab of gerookte zalm) om een ​​heerlijke ervaring te garanderen. Voor het beste resultaat, handhaaft u de temperatuur door het blik in fijngemalen of geschaafd ijs te leggen.

Wanneer u beslist welke drankjes u met kaviaar wilt serveren, is het belangrijk om het uitgesproken smaakprofiel niet te overheersen. Om deze reden combineren wij onze kaviaar met onze eigen bladgoud vodka, champagne of droge witte wijnen zoals Chardonnay. Maar als je je smaak voor kaviaar blijft ontwikkelen, wees dan niet bang om te vertakken en te experimenteren – je kunt een geweldige cocktail of wijnarrangement tegenkomen.

Ongeopende blikken kaviaar moeten in het koudste deel van uw koelkast worden bewaard (meestal een lade die is gereserveerd voor groenten). Zorg er echter voor dat de kaviaar niet bevriest, om niet de delicate textuur te verstoren. De ideale temperatuur voor het bewaren van kaviaar is tussen de +4 en +1 graden celsius.

Gemiddeld is uw blikje kaviaar tussen de twee en drie maanden houdbaar. Kaviaar moet tien tot vijftien minuten voor het serveren uit de koelkast worden gehaald. Eenmaal geopend, kunnen overgebleven kaviaar in een luchtdichte verpakking worden bewaard en maximaal twee dagen in het koudste deel van uw koelkast worden bewaard.

We raden aan om niet minder dan 50 gram te bestellen per twee personen die u wilt bedienen. Elke portie moet minstens een volle theelepel zijn, of het nu wordt geserveerd op blini of crackers, of direct uit een blik wordt genoten. Dit zorgt ervoor dat het volledige smaakprofiel van de kaviaar bij elke hap kan worden ervaren.

Kaviaar wordt gewaardeerd om zijn genuanceerde en subtiele smaken. Elke soort smaakt iets anders, maar de meest gebruikte woorden om de smaak van kaviaar te beschrijven zijn nootachtig, rijk, ziltig, licht kruidig ​​en romig. De beste manier om de smaak van kaviaar te ontdekken, is door zelf verschillende soorten te proeven, zo ontdekt u uw favoriet.

Kaviaar is een goede bron van proteïne, ijzer en vitamine D en B12. Kaviaar heeft gemiddeld 40 calorieën per eetlepel, met 3 gram vet, 1 gram koolhydraten en 4 gram eiwit. Kaviaar heeft ook 94 mg cholesterol en 240 mg natrium per eetlepel.