Culinair Booster Pack

Persian Caviar heeft een zorgvuldig hoogstaand pakket samengesteld, die ook nog eens ontzettend gezond is. Naast dat dit pakket gezond is, is het ook nog eens verrukkelijk. De combinatie van gezond en verrukkelijk zal hopelijk zorgen voor een flinke oppepper die u in deze ongebruikelijke tijden extra kan gebruiken.

Wat zit er in het COS-Pack?

  • Imperial Caviar 10g
  • Kabeljauw 240g
  • Bloemkool 200g
  • Witte wijn
  • Vodka
  • Een parelmoerlepel
Bestel direct
Gerecht COS Pack

Wat kunt u hiermee klaarmaken?

Wij hebben een overheerlijk recept die u met de COS-pack kan klaarmaken. Dit recept is door niemand minder dan 2 Michelin-sterren chef Fred Mustert samengesteld. Hiervoor zijn wij hem zeer dankbaar en kunnen wij van Persian Caviar u wederom voorzien van het allerbeste!

Recept

Zacht gegaarde kabeljauw rug | structuur van bloemkool | Imperial Kaviaar | Beurre blanc met wodka

Ingrediënten bloemkool:
– Bloemkool
– 30 gram boter
– 5 cl kookroom
– 2 dl groentebouillon
– Olijfolie
– Zout en peper

Ingrediënten Beurre blanc:
– Half flesje van de geleverde witte wijn
– Half flesje van de geleverde wodka
– 1 sjalot
– 1 steranijs
– 5 cl dragonazijn
– 5 cl kookroom
– 100 gram gezouten boter

Garnituur:
– Imperial Kaviaar
– Zuringblaadjes

Bereiding:

Bloemkool
Met de dunschiller de buitenkant van de helft van de geleverde bloemkool schillen. De rest van de bloemkool in stukjes snijden. Aanzetten met 30 gram boter. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de bouillon toe, gaarkoken, daarna room toevoegen, verwarmen en door de keukenmachine een zalf maken.

Beurre blanc
Sjalot schillen en in stukjes snijden. Sjalot in een pan met de witte wijn, wodka, dragonazijn en de steranijs. Het geheel tot de helft in laten koken. Voeg de room toe. Opmonteren met de gezouten boter. Let op, laat dit niet koken.

Kabeljauw
Breng de kabeljauw rug op smaak met zout en peper. Leg de kabeljauw in de Beurre blanc. Op een laag vuur langzaam laten garen tot maximaal 60 graden. Het garen duurt circa 15 minuten.

Gerecht opmaken:

Warm de bloemkoolpuree op. Rooster het bloemkoolschaafsel in een pan met olijfolie totdat deze mooi goudbruin is. Leg de puree op het bord. Haal de kabeljauw uit de beurre blanc. Iets uit laten lekken en op de bloemkoolpuree leggen. De geroosterde bloemkool op de kabeljauw en bedek dit met kaviaar. De Beurre blanc eromheen dresseren. Voor de finishing touch enkele zuringblaadjes bovenop.

COS Pack
COS Pack